Salva

Salva (Hindra)

 

En hälsning från Jenny och Magnus

"Salva" växer så det knakar, hon börjar komma upp i höjd i och framdelen har börjat komma ikapp bakdelen, hon har varit högre bak länge nog nu! :)

 

Hon har varit i löpen första gången också, hon skötte sig jättebra och "städade" noga efter sig. Märktes på hennes sinne att det var någonting som inte stämde då hon blev väldigt lågmäld och lugn. Men nu är hon tillbaka i sitt gamla glada humör!

 

Hon är en glad och fin hund att ha hemma, väldigt social och tycker om att busa i snön, eller rättare sagt hon ÄLSKAR att busa i snön, jag har aldrig sett en hund som älskar snö så som hon gör!

 

Salva 6 månader

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Salva 5 månader

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Salva 16 veckor gammal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En riktigt vacker dam. Grov som pappa Acke.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Salva har dock mycket av Alvas kropp i profil, dock grövre stomme. Vilket är bra, eftersom mamma Alva enligt domare har något för tunn benstomme.

 

Salva 14 veckor, ägare Jenny Lundqvist, Vilhelmina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Salva (Hindra) ligger och njuter precis som både sin mor och far. Kanske rasen i sig är på detta sättet? Har ju inte fullt ut erfarenheten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi hade flätat en garnleksak till alla valparna efter deras

färger de fick på märkhalsbanden. När Salva lämnade oss 9 veckor gammal var garnleksaken STOR, här som ett litet tuggben. De växer fort de underbara "voffsingarna"

 

Hem