Valparnas namn

Valparnas namn

 

För några veckor sen bestämde jag och en av döttrarna vilka namn på "B" vi skulle använda till valparna i kull nummer 2. Det blev B eftersom vi ska behålla en valp efter tiken och hon ska heta "Betty". Redan efter födseln fick 4 av 8 valpar sina namn.

 

Som ni kanske sett på bilderna är en av valparna grön. Detta beror troligtvis på att hon bajsat inne i hinnan/ påsen innan hon föddes. Hade hon svalt något av detta fostervatten blandat med sin avföring hade hon nog inte överlevt. Eftersom hon föddes grön (är fortfarande grön) får hon heta "Böna", som en grön böna fick en silver glittrig prick. De 4 resterande tikarna har vi valt namn till men vi har inte bestämt vilken nagellacksfärg på valpen som hör till det namnet. De fyra färgerna är: röd, lila, gul och rosa. De fyra namnen som de ska bli tilldelade när vi ser personligheterna bättre är: Betty, Bella (efter makens första hund de hade när han var barn), Bixie och Busan. Just nu kallar vi röd för hjärta, gul är stjärnan, rosa är Rosa och lila är Viola, bara tills vi ser vem som är vem.

 

De 3 hanarna har även dem fått sina namn. Första hanen fick heta Baloo eftersom det var högst upp på vår lista. Han fick en blå prick i nacken. Andra hanen fick heta Bamse efter svärmor och svärfars sista hund. Han fick en svart prick. Sista hanen som föddes och även sista valpen blev en bonus valp och fick därför heta Bonus, vilket var med på vår lista med namn men längre ner. Han fick en turkos prick.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hem