Presentation

Presentation av valparna - cirka 4 veckor

 

 

Baloo är väldigt cool, trygg, lugn och lekfull; allting i en salig blandning. Han är en bestämd grabb för han säger till när han inte är nöjd.

 

Bamse är en extremt lugn och trygg kille men även lekfull. Han gör inte så mycket väsen av sig och klagar inte. Bamse kräver ingenting, är tillfreds med livet och nöjd med det han får.

 

Betty är en tjej som är väldigt lik sin mor; lugn, trygg och envis. Hon även väldigt lik Bamse. Gör inte mycket väsen, kräver ingenting och leker tills hon är nöjd och finner ro väldigt fort. Kriteriet för mitt val, vilket är Betty, är att hon skullle vara "lay-back". Vilja slappa, ta det lugnt och må väl. Det gör hon! Ligger ofta på rygg precis som hennes mamma gillar att göra.

 

Bonus är en kille som verkligen talar om vad ha tycker och tänker.Han ger sig inte förrän han är nöjd. Väldigt trygg, social och en tuffing när han leker. Viljestark med andra ord.

 

Böna är en lugn och trygg tjej men när hon är leker kan hon vara bestämd och tuff. Hon liknar Betty och Bamse på så sätt att de kan finna ro snabbt och är tillfreds med livet. Hon har en av/på knapp. Full fart eller helt avslappnad.

 

Rosa är otroligt social, tuff, bestämd, envis och trygg. Hon talar verkligen om vad hon tycker, tänker och känner, precis som Bonus och även hon ger sig inte förrän hon är nöjd. Hon är även väldigt nyfiken och vill upptäcka världen.

 

Stjärna är en väldigt lekfull, trygg, viljestark och nyfiken tjej. Hon leker gärna på egen hand också. Hon har sina stunder när hon ligger på rygg, helt avslappnad och tar det lugnt samt återhämtar sig. Liknar Böna på så sätt att hon också har en av/på knapp.

 

Viola är en tuff, trygg och lugn tjej men samtidigt kräver hon ingenting. Hon är nöjd med livet. Hon har sina stunder när hon ger järnet i leken.

 

Egentligen såg vi deras personligheter efter ett par dagar men de framhävs och blir tydligare för varje dag som går.

 

 

Hem