Detta är Betty

Detta är Betty

 

Att ha en kull med 8 valpar och därav 5 tikar som är förtingade och nu även bokade samt en hane, det är en skön känsla! Jämfört med första kullen då vi inte hade ens bestämt att vi skulle ha ett kennelnamn, utan kom på det efter någon vecka. Tror vi fick hemskickat papperna att det var godkänt 2 dagar innan vi fick registreringsbevisen.

 

Då var kullen den omvända; 5 hanar och 2 tikar. Dock hade vi bestämt att inte spara en tik ur första kullen utan invänta kull nummer 2, då skulle Alva jagat klart när nästa skulle vara som bäst!

 

Så jag bestämde självklart att VI , det vill säga jag, skulle välja tik först ur våran kull. Hade skojat och sagt att det var nog Betty som skulle komma ut först, för den valpen var väldigt livlig i magen. Så den känslan var en aning svår att skaka av. Redan 4'e dagen så "visste" jag vem som var Betty. Likafullt gällde det att ha is i magen och invänta att de skulle växa till sig. Har till och med satt 5 veckor som tid att välja, för då kan man verkligen se deras personligheter. Men självklart kan man se deras personligheter tidigare om man är med dem hela tiden. Så min känsla som var glasklar tidigt har hållit i sig och de som ska välja som nummer 2 har fått veta vem jag valt så man inte behöver fundera. Jag har enbart valt på känsla och intuition. Precis som när vi valde Alva, vilket tog cirka 13 sekunder...

 

Så här är hon; Betty

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kram anna e

 

 

Hem